Lokale subsidies

Actuele informatie?
Deze website wordt niet meer bijgehouden. Kijk voor de meest actuele informatie over de subsidieregelingen in 2022 op deze website: www.subsidie-zonnepanelen2022.nl

Bepaalde gemeenten in Nederland kunnen een stimuleringsregeling hebben voor de verlaging van het stroomverbruik van de ingezetenen.

Jouw gemeente?

Een lijst met de huidige regelingen in jouw gemeente vind je op deze website van de overheid: www.verbeterjehuis.nl/energiesubsidiewijzer.

Bellen
Ook kun je telefonisch contact opnemen met jouw gemeente om na te gaan of er een lokale subsidie is. Dit doe je door gebruik te maken van het 14+ nummer. Bijvoorbeeld 14 010 voor Gemeente Rotterdam, 14 033 voor Gemeente Amersfoort, 14 0172 voor Gemeente Alphen aan den Rijn, etc..

Website bezoeken
Of bekijk de website van jouw gemeente (veelal www.GEMEENTE.nl; dus bijvoorbeeld www.groningen.nl, www.rotterdam.nl, etc.).

Als je je vrijblijvend wilt laten adviseren door zonnepaneelbedrijven kun je gebruik maken van het offerteformulier (dekking door heel Nederland). Laat je adviseren en ontvang ook een kosten-/opbrengstcalculatie voor de komende 25 jaar.

Wat kosten zonnepanelen in 2021?

Benader vandaag nog meerdere aanbieders van zonnepanelen en vergelijk het aanbod. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je besparen op je aankoop.

Gratis & vrijblijvend vergelijken